Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 octombrie 2011

GnR

... rămânem tot pe tărâmul "metalelor". Propunerea de astăzi este o trupă americană de hard rock, înfiinţată în 1985. Formula clasică a fost alcătuită de : Axl Rose - vocal, Slash - chitară, Izzy Stradlin - chitară, Duff McKagan - bass şi Steven Adler - tobe. Actualmente, din formula de bază a rămas numai Axl. Deşi are lansate numai 6 albume de studio, trupa s-a bucurat de un real succes, reuşind să vândă peste 100 de milioane de copii ale albumelor şi să câştige numeroase premii de specialitate.
Aşadar, Guns N' Roses şi câteva dintre hit-urile lor.

- Welcome To The Jungle
- Sweet Child O'Mine
- Patience
- You Could Be Main
- Live And Let Die
- November Rain
- Since I Don't Have You
- Knocking On Heavens Door

PS. Respectul meu pentru Doamna Profesor CI !

Un comentariu:

  1. Guns N' Roses au ocolit intotdeauna "etichetarile" (au fost numiti "glam rock", "hard rock", "metal"..ei s-au numit:"just a rock band") si, desi s-au aflat (si se afla inca) in topurile "cel mai bun album de debut", "cel mau bun riff de chitara", "cel mai bun frontman", etc., este una din trupele pe care fie le iubesti, fie le urasti (NU este pentru urechile sensibile!) , dar nu poti ramane indiferent.
    Mai putin stiut este faptul ca "Civil War", una din cele mai bune melodii ale lor, a aparut prima data (in 1990) pe albumul "Nobody's Child", care a strans fonduri pentru orfanii din Romania.

    Provocarea mea:

    Paradise City:
    http://www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw&ob=av2e

    Patience:
    http://www.youtube.com/watch?v=xscsDnMoHGU

    Civil War:
    http://www.youtube.com/watch?v=xscsDnMoHGU

    C.

    RăspundețiȘtergere